Medlemsfordele

 

 

 

 

 

 

 

·       Nye impulser

·       Du ser, hvordan andre samler.

·       Du får en snak med andre om frimærkesamleriet.

·       Der er jævnligt foredrag om forskellige emner.

·       Der et klubbibliotek med kataloger og div. hjælpemidler, der kan hjemlånes.

·       Gode muligheder for at bytte. Du har mulighed for at bytte dig til mærker, du mangler, eller skille dig af med mærker, du har til overs.

·       Der arrangeres en byttedage, hvor andre frimærkesamlere fra landsdelen møder frem.

·       Der afholdes miniauktioner ved ca. hvert andet møde, og storauktioner ca. 1-2 gange årligt.

·       Du får mulighed for at deltage i klubben dubletcirkulation, hvor du kan købe mærker, som du mangler, ofte til en favorabel pris.

·       Mulighed for at købe kaffe m.v.

·       Du modtager DFT (Dansk Filatelistisk Tidsskrift) 9 gange årligt. 

Klubben afholder sine møder om tirsdagen i lige uger i perioden september til april. Møderne afholdes i Post Nord bygningen, Dampmøllevej 2B.

Indgangen er fra gården hvor postbilerne før kørte ind. Møderne starter kl. 19.00.

Kontingentet for at være medlem af Holbæk og Omegns Frimærkeklub (A-medlem), er for år 2023-2024 kun 375 kr. Kontingentet opkræves i slutningen af sæsonen, men der er altid mulighed for at blive medlem. Kontingentet vil da være mindst for et halvt år første gang.

Er dette noget for dig, så kom og besøg os som gæst på en af klubbens mødeaftener. Du vil altid være velkommen til helt uforpligtende at besøge os

Der er også oprette en postkortafdeling, som ledes af Hans-Henrik Nøhr, tlf.: 21 24 74 48 hos hvem yderligere oplysninger kan fås.

Vil du vide mere, så kontakt en fra bestyrelse (se kontaktinformationer her), eller mød op til et af vores møder for en nærmere snak. Se mødeoversigt her.